Vitamin túladagolás?
vitamin túladagolás egy elég manipulatív dolog.. ismersz olyat akinek már baja lett vitaminoktól (és normálisan szedett tablettás multivitamint)? (tehát kizárjuk azokat a kreténeket akik direkt annyi répát zabálnak h elszínesedjenek tőle, stb..)
sztem shop.builder.hu-n daily vitamin tök frankó egy nemsportoló embernek is.
"Ne veszélyeztesd az apád egészségét ellenőrizetlen, konditeremben kapható szemetekkel."
Akkor ezt légyszíves vállald névvel együtt, és megy a feljelentés a tápkieggyártóktól, mivel így is rájuk van szállva az ántsz, az összes terméket szinte havonta-kéthavonta viszik bevizsgálni.
Ami kereskedelemben kapható, az nem káros. Van olyan ami haszontalan, de most vitaminokról beszélünk könyörgöm. Ezen nem lehet mit elrontani. Amit én ajánlottam azt jómagam is szedem cirka 4 éve, és nemhogy bajom nincs tőle, de megjegyzem h 4 éve beteg sem voltam.
21:57-es mi ez a marhaság?
szerinted ki lehet bocsájtani világszerte olyan vitaminokat meg kiegészitőket amit nem vizsgálnak be?
az ilyenektől verem a fejemet a falba...
Scitec Daily One + Scitec Calcium Magnesium + Scitec C1100
ez egy erős kombó
A papám Béres Cseppet ivott, rendszeresen, naponta 2x20 cseppet és 77 évesen csak véletlenül vették észre, hogy rákos, semmi baja nem volt, illetve tünete.Dohányzott, ivott és mégse. Azt mondta, a régiek esküdtek a Béres Cseppre.
Én is szoktam inni, a műtétem után is ezt ittam.
Mindenki parázik a vitamin túladagolástól, de ha jól tudom eddig egyetlen egy ember halt meg vitamintúladagolásban: egy sarkkutató az északi sarkon jegesmedvemájat evett, ami GRAMMONKÉNT 24-35000 NE A-vitamint tartalmaz.
Szóval lehet és kell is tömni magunkat vitaminnal, a gyógyszertári vitaminok gyengék és drágák, hogy még véletlenül se javítsák az egészségedet(a jelenlegi 60 mg-os C-vitamin adagot pl Hitler állította be a katonáinak, ami éppen elég ahhoz hogy ne kapjanak skorbutot). Ezért kell táplálékkiegészítő-boltban vitamint venni, én úgy vettem észre a scitec daily-vitaminja a legjobb ár/érték arányban: 3000 Ft 75 tabletta, ebből akár 2-3 tabit is bekapkodhat 1 nap + C-vitamin, béta karotin, omega-3, kalcium-magnézium stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!