Egy nap éhség után mit egyek?
Figyelt kérdés
Tegnap másnaposan keltem fel. Egy kávét ittam, és pár korty vizet. Utána el mentem itthonról barátnőmmel, és egész nap nem ettem/nem ittam semmit, plusz cigiztünk is. Mire haza értem már az össze esés szélén voltam.. Be is lázasodtam és erőm se volt már enni. Reggelre a láz el múlt, de enni még mindig nem tudok, viszont egyre rosszabbul vagyok. Nem tudok enni se, mert nem megy..2020. dec. 10. 15:09
1/3 anonim válasza:
Ettél már valamit? Ha nem, valamilyen levest vagy gyümölcsöt egyél kezdésnek.
2/3 anonim válasza:
Vedd rá magad, mert attól elmúlik az egész rosszullét. Valami könnyűt, gyümölcs, joghurt, perec, ilyenek. Csak el kell kezdeni, aztán megoldódik.
3/3 anonim válasza:
Ilyen esetekre a banán vált be nálam. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!