Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Élesztőt szokott valaki enni?

Élesztőt szokott valaki enni?

Figyelt kérdés
Ha rendszeresen ettél, milyen pozitív dolgokat tapasztaltál?
2020. nov. 28. 22:20
 1/2 anonim válasza:
Régebben ettem rendszeresen, mostanában kezdtem újra. Kétnaponta gyúrok kis rudakat és folyadékkal nyelem le, mintha kapszula lenne. Rengeteg a B vitamin tartalma, D vitamin is van benne, és sok ásványi anyag. Annyit vettem észre, hogy jobb a közérzetem és nem vagyok olyan feszült. Jóval olcsóbb mint a patikai étrend kiegészítők, immunerősítők...A mértékre itt is figyelni kell, túl sokat talán nem érdemes enni belőle, és csak 2-3 naponta, néhány napos szünetekkel.
2020. dec. 7. 08:22
 2/2 anonim válasza:

Én szeretem, úgy, ahogy van. A Wikipédia szerint B1, B2, B6, és E vitamint tartalmaz, továbbá nátrium, kálium, kálcium, magnézium, foszfor és vas is van benne. Más források szerint E nincs benne, D-t is csak az 1/ hozzászólás említ.

Sok jó-hatást tulajdonítanak neki, és kifejezetten nem figyeltem ezeket.

2020. dec. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!