Eléggé bekajáltam és most rosszul vagyok, hogy kerulhetem el a hányást?
Figyelt kérdés
Napok óta elég stresszes voltam és alig bírtam enni. Sok volt a savam, állandóan éhesnek éreztem magam, de étvágyam nem volt. Megoldodtak a gondjaim és, ahogy megnyugodtam, megettem egy tányért krumplipuret, egy szelet rántott hússal. Ez így nem tűnik soknak, de mivel napok óta alig ettem és eléggé tönkre a gyomrom most zuborog, még mindig ég és kicsit hányingerem van. Ittam szodabikarbonat. Szeretném ha bennem maradna. Mivel segíthetnék még a gyomromnak?2020. nov. 22. 19:55
1/6 anonim válasza:
Citromos teát igyál. Pár korty kamilla tea is jó. Esetleg hideg kefír. Vagy lassan kortyolva hideg cola.
2/6 anonim válasza:
Egy kávéscsészébe önts egy evőkanál ecetet, két kanál cukorral keverd fel idd meg, félóra múlva jobban leszel.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megprobalom! Úgy érzem, hogy a savam lett több, pedig azt hittem jót fog tenni a gyomromnak egy kis főtt étel. A krumpli diétás, a hús meg egy kis szelet volt csak és az se nehéz étel. Azert írtam, hogy bekajáltam,mert az elmúlt napokhoz képest ez történt.
2020. nov. 22. 20:02
4/6 anonim válasza:
A stressz is okozhat savtúltengést, és émelygést, ami a te esetedben valószínű.
Ha van otthon gyömbér, hámozd meg és egyél egy kis (körömnyi) darabkát. Kellemetlen az íze, de nagyon hatásos émelygésre és gyomorproblémákra.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg még a stressz utohatasa lehet, hogy már ez is megterhelte a gyomrom. Kicsit már jobban vagyok! :) köszönöm!
2020. nov. 22. 20:36
6/6 anonim válasza:
Bármilyen meglepő,az enyhe citromos tea, vagy enyhe citromos víz segít a sav túltengésen és a refluxon is. Nekem gasztroenterológus javasolta sok savra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!