Az orvos a diétakor miért nem veszi figyelembe amit mondok neki munkahely kapcsán?
Aztán ha nem tartom be,dumál össze-vissza. Nem neki kellene figyelembe venni a körülményeket és az alapján írni ki a diétát?
Megjegyzem magán orvos nem sztk alapon van.
Persze.
Igazad van. En meg tejet akarok inni, de hat nem veszi fugyelembe a hülye belem, hogy enni akarok hasmenes nélkül. Meg az orvos se, hogy azt akarok...
Neked kellene figyelembe venni, amkt ő mond
Én ebből élek,és sajnos nem én vagyok a gyàr igazgatója hogy figyelembe tudjam venni.
Ami rajtam múlik azt megteszem ami tilos nem fogyasztom megveszem ami szükséges sokszor dupla áron stb...
De ami nem rajtam múlik azon egyszerűen nem lehet vàltoztatni.
fárasztó vagy.
ez a siránkozás, sajnáltatás, irigység tettek helyett.
Pl. nem hiszem el, hogy napi 1 szünet van csak, hogy ne lehessen tartani a 3 órát. vagy 4. akár egy szendvicsre 5 perc....
Irigység?! Mégis mi fene volt ebben irigy? Tényközlés volt. A helyzet leírása.
Nem napi egy szünet van, de nem minden szünetben van lehetőség étkezésre. Van amikor a 10 perces szünet elmegy a mosdóra mert az is fontos szükséglet , akkor utána már csak órák múlva van másik szünet.
Ezt leginkabb csak olyan tudja aki dolgozott aki dolgozott ilyen helyen.
Ez sem síránkozás hanem tény, a helyzet leírása.
12kor van egy hosszabb, étkezésre alkalmas szünet. Előtte utána csak minimális szünetek.
60 perc szünet van elosztva a 12 órára ennyit kell adni munkaügyileg tudtommal a kötelezőt megadják. Meló után ugye haza is kell érni és jo eséllyel utána tudok enni.
Nah ez az ami magas volt nekik ....
Nekem azt mondta az orvos, hogy napi 5 étkezés egyenlően elosztva. Ez működne nálad esetleg?
- reggel felkelés után, munkába indulás előtt kis kaja (tudom, nem mindenki bír reggel enni, de pár falatot erőltess le)
- mikor odaérsz, megint egy kis kaja (viszel magaddal valamit, péksütemény meg joghurt)
- 12-kor egy normálisabb étkezés
- mielőtt hazaindulnál, még egy kis kaja a nálad lévőből
- otthon egy normálisabb evés
így megvan a napi 5, van két nagyobb étkezés, és az adagok is nagyjából egybevágnak azzal, amit nekem javasolt az endokrinológus.
Igen ilyesmit de ezek mind nem megoldható csak reggel indulás előtt. Akkor a hosszabb szünetben és utána csak este de ugye 6ig dolgozom utána hazaérek 7 körül és leghamarabb fel 8 körül tudok enni vagy ha előre főztem akkor is 7 kor.
Gyakorlatban nem annyira egyszerű, ez egy gyár és sok a szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!