Mitől van ez az érzés hogy folyamatosan éhesnek érzem magam evés után is pár perccel?
Figyelt kérdés
Hasonló érzés a gyomorégéshez, erős éhségérzet. Ettem ma ebédet, spagettivel kezdtem reggeli kimaradt mert későn keltem, késöbb sós pékszerüséget (sós rúd) sió szivószálas alma üdítővel, és este rizst hússal, mindig ittam mellé vizet is. Van egy olyan tippem hogy a spagettivel rontottam el a gyomrom első étkezésre, hogy nehéz étel volt az első amit ettem? ill most mit csinálhatok ezzel az érzéssel? Eszek valami nasit és 5-10 perc múlva megint érzem2020. nov. 19. 00:53
1/6 Angel3000 válasza:
Szia! Ez Valóban már nem normàlis. Javaslom, Hogy jelentkezz be egy Belgyógyászhoz ès kèrjed ki a vélemènyét! Minden jót!
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg a finomított szénhidrátok, magas glikémiás indexű ételek (liszt, gyümölcslé, rizs) okozzák. Próbáld ki, mi van akkor, ha ilyeneket nem eszel.
3/6 anonim válasza:
Egy falasrohamos nap utan orvos??
Persze. Foleg most.
Illetve nem is tudjuk, milyen gyakori
4/6 anonim válasza:
Szokott lenni hasmenésed/székrekedésed? Hasi görcs, puffadás jellemző? Akaratlanul is fogysz? Mert ezek a folytonos éhség mellett a gluténérzékenység tünetei lehetnek.
5/6 A kérdező kommentje:
Szokott lenni kivéve fogyást, tejes dolgoktól előfordul
2020. nov. 23. 15:44
6/6 A kérdező kommentje:
azóta elmúlt
2020. nov. 23. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!