Sűrgős! Milyen vizsgálatokat csinálnak Gyermekgasztroenterológián? Vagy mi az a Hidrogén kilégzéses teszt?
Ma elmentem a dokihoz mert 2 hete fáj a hasam. Adott gyógyszert, de gyermekgasztroenterológiára kell mennem.
És félek, h ne hogy gyomor / végbél türközés legyen belőle.
A doki azt mondta, h nem lesz az egyből de én félek...
Mire számíthatok? Kérem segítsetek.
16/F
Ne félj:)) Semmi szörnyűséget nem csinálnak.Ha rendben van a székleted nem véres, nincs kóros hasmenésed nincs tükrőzés. Nagyon sokmindentől fájhat a hasad...pl allergiás vagy tejre,liszre bármilyen ételre.
Vért szoktak venni, vagy légzéses vizsgálatot csinálnak annak a CO2 szintje sok mindent megmutat.
A tükrőzés a legutolsó amit elvégeznek.De saját magadnak is kitapasztalhatod a bajok okát.Írd össze egy hétig mit eszel ,írd oda naponta mikor milyen tüneteid vannak.Aztán széplassan iktass ki ételeket.Észre fogod venni amelyik nap nem ettél valamit amit szoktál akkor érzed e a hasfájást.
Ne idegeskedj,csak fujkálsz egy picit semmi több :)
Én C14-urea kilégzési tesztet is csináltatnék Helicobacter-re.Vagy lehet csak sok a savad...
Egy dolgot ne csinálj,ne pánikolj,és ne félj,mert nincs mitől,de a stresztől viszont csak rosszabb lesz úgyhogy nyugi!
Ha netán tükrözés lesz,(nekem volt már 3gyomor 2 bél,egyik se fájt.Mivel bódításban csinálták.De már lehet kérni altatásban is,nagyon sok korházban!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.
Én is remélem, h nem lesz semmi baj.:)
Rendben.:)
Köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!