Szerintetek karácsonyig sikerülhet 4 kg-ot híznom?
Figyelt kérdés
Tippeket és ötleteket is írhattok, hogyan lehet ezt “egészséges keretek” között..2020. nov. 2. 21:31
2/4 anonim válasza:
Persze, összejöhet. Növeld meg a kalóriakereted és lehetőleg ne egészségtelen dolgokkal, csak mondjuk egyél nagyobb adagot vagy iktass be plusz étkezést, valami egészségesebb nasit (a magokban, diófélékben pl. elég sok kalória van).
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én például érdekes módon a sok fehérjétől tudok hízni kicsit, szénhidrát alapú az étkezésem alapvetően (vegetáriánus vagyok, gyors anyagcserével, és egészségügyi okokból figyelnem kell hogy tartsam a súlyom ne fogyjak) de ha kell hogy hízzak pár kilót, mert hirtelen megint lefogytam, akkor több fehérjét viszek be, kicsit több zsírral. Nem szamolgatok, csak többet eszek ezekből: hüvelyesek, olajos magok, avokádó, tojás, sajtok, ha húsevő vagy akkor nyilván több hús..
De ez egyén függő, van aki a szénhidráttól hízik, én viszonylag sok edesseget eszek és nem hízom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!