Morekamion kérdése:
Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
28 éves férfi vagyok 68kg
A problémám az hogy Nagyon nehezen tudok hízni
Nagyon zavar hogy ilyen sovány vagyok se férfi se női formám nincs szinte
Az ismerős helyzet akinél fent ált megkérném hogy minden ami. Megoldás lett számára segítsen!!!
Étrendemmel nincs probléma húst szinte hússal eszek
De mind hiába egyszerűen nem tudok hízni
MIEN GYÓGYSZERT LEHETNE SZED I AMITŐL TUDNÉK HÍZNI????
Minden megoldás érdekel csak végre tudjaK normálisan kinézni
2020. nov. 2. 21:30
2/7 anonim válasza:
Milyen magas vagy ehhez a súlyhoz?
3/7 anonim válasza:
Meg kell emelni a kalóriabevitelt ha tényleg alacsony a testzsírod és amiatt vagy sovány. Amúgy meg nem a hústól hízol elsősorban hanem szénhidrátoktől mivel azokban sok aránylag a kalória. Persze minden attól függ hogy mennyit eszel belőle és hogy mennyit edzel mellé. Egyél többet, többször (de azért egészséges keretek közt), a sok hús jó amúgy a fehérje miatt ami az izomépítéshez kell, de azért nem kell ezt se túlzásba vinni. Ha semmi sem válik be akkor lehet hogy a pajzsmiriggyel van baj, ezt is lehet érdemes lenne kivizsgáltatni ha tényleg érdekel a dolog.
4/7 A kérdező kommentje:
184cm magas vagyok
2020. nov. 2. 21:54
5/7 anonim válasza:
Nőként válaszolok. Én is nagyon vékony voltam, de ami tényleg segített: súlyzós edzés, 9 kg-val vagyok több egy év alatt, és főleg izom. És igen, enni kell, többet, többször keveset. [link]
hajrá :)
6/7 anonim válasza:
Hústól nem fogsz hízni, szénhidrátot és zsírt egyél többet.
7/7 anonim válasza:
Van esetleg képed a felsőtestedről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!