Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Ruszlitól (ecetben pácolt...

A Ruszlitól (ecetben pácolt nyers hering) lehet bélférges az ember?

Figyelt kérdés
Vagy az ecet 100%-oan kinyírja az esetleges fertőzöttséget?

2020. okt. 16. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha veszélyes lenne nem árulnák
2020. okt. 16. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem leszel férges, egyébként ha magadnak csinálod, akkor hetekig kell hűtőben pácolni
2020. okt. 16. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Te, ami azokban a halakban életben marad az nem féreg hanem F-1000-es worminátor...
2020. okt. 16. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

1-2-es:


Köszi. Áh, én nem értek hozzá, hogy lehet halat pácolni


3-as:


Nem inkább T-1000-res ? :D

2020. okt. 16. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
F-mint féreg
2020. okt. 16. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Urban legend, amirol nem hallottam.
2020. okt. 16. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném.Elég ecetes ahhoz,hogy kinyírja ami esetleg benne van.
2020. okt. 25. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!