Tényleg hatásos a regenor kúra, a fogyásra? Anyósom ezzel foglalkozik, köszönöm, nem kell segítség a beszerzésében, csak tapasztalatra lennék kíváncsi, ki mennyit fogyott, mennyi idő alatt.
Anyósnak segített, egészségügyileg is. Nézem, ahogy eladja, és az ismerősöknek is beválik. De valahogy még sem hiszem el valamiért. :D régebben fogytam 25 kilót, de persze kemény munkával. Futottam és egészségesen ettem. De nem rég volt császárom, gyenge egy hónapja, és mivel mozogni nagyon nem tudok, a kicsi mellett meg amúgy sem a seb miatt, megpróbálkoznék ezzel. Már 2x belevágtam szülés előtt, kiváncsiságból, de pár napon belül borasztó migrénem lett hányással. Nem tudom, tényleg ettől e, vagy sem. De tény, hogy nagyon migrénes vagyok(általábannakkor hányok is), nem akarom erre fogni minden képpen, csak furán jött ki.
Illetve ti miket ettetek? Én ráadásul lisztérzékeny is vagyok, a kenyeremben meg van szója, azt meg úgy tudom nem lehet.
Előre is köszi.
Szerintem te valamit félreértettél. Engem nem érdekel, hogy ki miben hisz vagy nem hisz. Nem akarok meggyőzni senkit és főleg nem áll szándékomban belemenni tudományos vitákba, hogy a grapefruit, vagy a tejsavó és a zsírbevitel hogyan befolyásolja az epeműködést. Ha tudományos bizonyítékokat keresel, akkor ilyet tuti biztos, hogy nem fogsz itt kapni, mert erre a készítményre nem létezik orvosi tanulmány. Ha létezne, akkor a patikában is lehetne kapni.
Aki tudományosan bizonyítottan hatásos készítményeket keres, az menjen az orvoshoz és a patikába. És ne legyen agymosott. Mindenkinek a szíve joga.
Én csak leírtam a tapasztalataimat a kérdezőnek.
Ha valakit érdekel és eddig más nem vált be neki, akkor kipróbálja. Ha előítéletei vannak, vagy biokémiát tanult és biztosan tudja, hogy ez nem működhet, akkor nézzen más megoldás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!