Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tehetnék azért, hogy...

Mit tehetnék azért, hogy helyreálljon az emésztésem? 20/F

Figyelt kérdés
1 hónapja bármit eszek zsibbadnak a végtagjaim, szédülök, homályosabb a látásom, megy a hasam, egyből el kell mennem WC-re, többnyire fekete a székletem, remegnek a kezeim, nehezebben tudok beszélni. Gluténérzékeny vagyok, aszerint étkezek. Gerincferdülésem van, az nem tudom mennyire játszik közre. Sokszor volt arcüreggyulladásom, mindenre allergiás vagyok. Ha eszek például édesburgonyát, mai teljesen tolerálható azután is megkeményedik a hasam, szédülök, fáj a fejem. Amiben több fehérje van attól még rosszabbul vagyok, nem tudok megenni egy szelet húst sem. Szedek probiotikumot, DAO-enzimet és antihisztamint már egy ideje, de egyre csak rosszabb.

2020. szept. 28. 20:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolom, hogy gasztroenterológiára kellene menned, ha eddig nem voltál. Ő tudja kezelni a gyomor-bél traktus betegségeit, és az ételallergiákhoz is értenek. Ha ő sem talál semmit, lehet, hogy elküld immunológushoz. Mindenképp járj utána, mert ez elég komplex tünetegyüttes. A gerincferdülés és az arcüreggyulladás ezt nem befolyásolja
2020. okt. 27. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!