Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van nektek olyan élelmiszer...

Van nektek olyan élelmiszer amiről nem tudnátok lemondani akkor sem, ha az orvos diéta miatt teljesen tilto listára tenné?

Figyelt kérdés
Nekem a sajt ilyen, valahogy sajt függő vagyok szerintem, nem tudnám elképzelni az életemet sajt nélkül
2020. szept. 27. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Paradicsom, sajt, burgonya.
2020. szept. 27. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
nincs
2020. szept. 27. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Nincs

Öt éve én is azt hittem, nem tudnél lemondani a sajtokról, aztán kiderült, hogy semmiféle állati fehérjét nem ehetek - se hús, se tej/tejtermékek, se tojás - nagyon komony intolerancia miatt.

Meglepö módon majdnem azonnal át tudtam állni egy ilyen étrendre és elvileg ma már kis mennyiségben ehetnék tejtermékeket, de egyszerüen eszembe sem jut rákívánni sem.

2020. szept. 27. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Nincs. De ezt te sem gondolod komolyan. Ha olyan betegséged lenne, hogy ha sajtot eszel 1 nap múlva meghalsz, akkor gondolom nem ennél sajtot. Vagy ha igen, elég rövid buli lenne.
2020. szept. 27. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
4. Ilyen betegség biztos nincs..
2020. szept. 27. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De olyan betegség van, hogy ha sajtot vagy egyebet, amit nem bír a szervezeted - eszel, akkor 3-4 napig folyamatos hasmenésed van, és idövel annyira lesoványodsz, illetve hiányaid (ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok) lesznek, hogy ettöl halsz meg.
2020. szept. 28. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy van-e ilyen betegség, hanem hogy ha lenne, akkor le tudnánk-e mondani róla. Le tudnánk. Te is le tudnál.
2020. szept. 28. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!