Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért hányok szó szerint egy...

Miért hányok szó szerint egy falat kolbásztól is?

Figyelt kérdés
Régen nagyon sokat ettem szinte nem volt olyan hét mikor ne ettem volna, de 1 év fogyókúra alatt nem ettem egyáltalán kolbászt és most hogy lefogytam valamiért egy falat kb 20 grammnyi kolbásztól is szó szerint pár órán belül kijön az egész kihányom magyarán... úgy voltam vele biztos elszokott a szervezetem a túl zsíros dolgoktól, de nem hinném, mert a szalonnától például nincs semmi bajom, pedig az szerintem még zsírosabb is mint a kolbász... pedig nem magába ettem hanem kenyérben volt szendvicsként, és fél év után is ez a helyzet már fél éve hagytam abba körülbelül a fogyókúrát de a kolbász mai napig meghánytat legyen szó bármilyen kolbászról.. füstölt vagy nem füstölt száraz stb.. igazából nem halok bele ha nem ehetek nem is nagyon kívánom jó megenni megenném ha csak az lenne mint pl múltkor csak azt tudtam szendvicsbe rakni és meg is hánytatott.. fél órán belül ilyen furákat büfögök, mintha tojást ettem volna aztán hányinger és egész éjszaka hányok úgy hogy másnap alig van étvágyam
2020. szept. 26. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen? Mert van sokféle.
2020. szept. 26. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem , azért hánysz tőle, mert zsíros, hanem mert túl fűszeres és emiatt felzaklatja a sok fűszer a gyomrod és kijön belőled. Csak erre tudok gondolni.
2020. szept. 26. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!