Evés előtt szokás kezet mosni. Magam is szoktam. Most viszont kint szedtük a szőlőt, kutya is volt velünk (simogattam is), majd evés előtt szóltak, mossunk kezet. Viszont azt olvasni, nem árt, ha néha "piszkosak" vagyunk, jó az immunrendszernek. Jó?
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 21:07
11/17 anonim válasza:
A parazita a férgeken kívül irreleváns. Nem tragikus, ha megeszi a bolhakat :)
12/17 anonim válasza:
Na és mit terjeszt a bolha? (Megsúgom: galandférget.)
13/17 anonim válasza:
Csak irónia volt, azt hittem átjött. Amúgy a bolhat nem lehet megenni. A kutya a fogaival szét tudja rágni, mert odakap, viszket neki, de ha a kezedre kerül elugrik mielőtt benyelnéd.
14/17 A kérdező kommentje:
Ilyen erővel a gyerekek is kukacosak lesznek a játszótéren.
2020. szept. 20. 18:24
15/17 anonim válasza:
Dehogy lesznek. Nagyon ritka a bélférgesség.
16/17 A kérdező kommentje:
Oké, ritka. Csak azt mondom, hogy ott elkerülhetetlen szinte, hogy ne egyen homokot a gyerek.
2020. szept. 20. 19:51
17/17 anonim válasza:
Persze, a gyerekek jellemzően mindent azonnal megkóstolnak. Különös tekintettel az elhajigt szemétre.
Néha azt hittem megőszülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!