Evés előtt szokás kezet mosni. Magam is szoktam. Most viszont kint szedtük a szőlőt, kutya is volt velünk (simogattam is), majd evés előtt szóltak, mossunk kezet. Viszont azt olvasni, nem árt, ha néha "piszkosak" vagyunk, jó az immunrendszernek. Jó?
mosd meg szappanos vízzel. sima szappannal vagy folyékonnyal. hipózni már nem kell.
evés előtt mindig mosd meg. most a covid alatt többször is.
az immunrendszeredet úgy tudod erősíteni, (úgy IS tudod erősíteni) hogy a környezetedben nem fertőtlenítesz mindent agyon hipóval, domestossal és egyéb vegyszeres takarítással.
ne a nem megmosott vagy félig megmosott kezeddel akard az immunrendszeredet erősíteni
Amikor csak lehetőséged van, éves előtt sima langyos vízzel, szappannal moss kezet.
Akkor sincs tragédia, ha néha kutyasétáltatás közben kapsz be egy szendvicset, sosem hallottam olyat, aki ettől lett beteg.
Azért a gyereket és felnőttet ne keverd. A gyerek immunrendszere fejlődik. Minél több mindennel találkozik annal tobb dolog ellen tud védekezni.
Ezért nem jó, ha mindig minden le van fertőtlenítve a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!