Hogy lehet, hogy vékonyabb lettem de a súlyomon nem látszik?
Az elmúlt egy évben elég állandó volt a súlyom, mindig 59 kg voltam (amivel elegedett voltam a 172 cm-hez), nyár elején fogytam 2 kg-t, de nem nagyon látszott a változás.
A nyaram második felében viszont nagyon stresszes és rossz időszakon mentem keresztül, én ezekre elég érzékeny vagyok, és ilyenkor általában vesztek a súlyomból. Most is észleltem magamon ezt. A mellem egy bő méterettel kisebb lett, és a 34es nadrágjaim, amikbe a nyár elején(57 kilósan) épp hogy belefértem, lazábbak lettek rajtam. A környezetem is észlelte amúgy a fogyást, de mindennek ellenére az a furcsa hogy a mérleg szerint 60 kiló vagyok (többel is teszteltem, szóval nem azzal van a baj). Ennek mi lehet az oka? (Izmosodás biztos nem lehet, mert amúgy rendszeresen sportolok, de nyárrá felfüggesztettem) Nem akarok sem hízni sem fogyni,és különösebben a súlyom sem érdekel, csak nem tudom hova tenni ezt a dolgot.
Fogyás után én is (meg mindenki) ugyanígy voltam.
A mérleg nem mutatott változást eleinte, csak a ruhatár.
Első körben a szervezeted átalakul, felhasználja, és átalakítja azt ami van, és utána lesz látható a mérlegen, mikor már nincs hova átalakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!