Hogyan fogyjak le, ha ezzel a betegseggel kuzdok?
18 eves vagyok, 4-5 eves korom ota csak par etelt vagyok kepes megenni - a tobbitol szinte fobiam van es nem birom elviselni oket a kozelemben sem. Sokszor probaltak belemtomni mindenfelet, de csak rosszabb lett a helyzet.
Amiket megeszek: burgonya (+edesburgonya), sos tesztak, sos chips, parfajta edesseg, rizs, gomba, olajos magvak. Nagyon szegyellem, hogy ezzel kell egyutt elnem, de Magyarorszagon kvazi ismeretlen ez a fajta eveszavar es az anorexia, bulimia van inkabb eloterben.
Ami meg rosszabb, hogy emellett rettentoen eros testkepzavarom is van es anorexiaba hajlo tuneteim is voltak/vannak.
Van esely ra, hogy fogyni tudjak valaha is az eletben ilyen taplalkozassal?
Ezt kezelni kell,mi nem tudhatjuk,hogy te miért akarsz fogyni.Talán mert van rajtad felesleges vagy mert a testkép zavar miatt kövérnek latod magad pedig nem is vagy az.
Nekem is volt tini koromban testkép zavarom a 175cm magaságomhoz 60kg sem kövérnek láttam magam pedig vékony voltam a csontjaim nehezek és a kg-t néztem hogy ez még mindig sok.
Sos chipszektől,édeségzől,burgonyától,rizstől és tésztától épp hogy hízni lehet.
Keress fel egy orvost,biztosan lehet rajtad segíteni.Kérd meg a szüleidet,hogy segítsenek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!