Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Veszélyes lehet az energiaital...

Veszélyes lehet az energiaitalt egy 13 évesnek?

Figyelt kérdés
Mielőtt kérdezné valaki nem rólam van szó. Legjobb barátnőm 13 éves én meg 17.akar mikor kb. Hetente 3-4 szer találkozunk mindig megkerdi hogy be megyünk e aboltba. És néha veszek magamnak egy hellt és ő is kér. Szóval hetent olyan 4 doboz hellt iszik? Mondtam már neki hogy nem jó ez neki ennyi idősen. Az oké ha kér egy kortyot mert attól nem lesz baja de ha 4 dobozzal megyiszik hetente (ez azóta tart mióta nincs suli, karantén után) de suli időszakban is hazafelé heti 1- szer megivott egyet. Lehet tőle baja? Én még nem bírom lebeszelni róla.

2020. aug. 19. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De igen, rajtad múlik. Ha úgy neveled, hogy hallgasson rád, akkor nem fog venni rendszeresen a hátad mögött, max 1-2x. Ha meg rászokik figyelj oda rá jobban és ne hagyd neki. Ha együtt veszitek, és kóla helyett hellt hoz vitesd vissza vele.
2020. aug. 20. 15:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele hogy én megprobalok mindent megtenni hogy le rakja de ha nem akkor nem. Ha valamit akar úgyis megteszi egyszer
2020. aug. 20. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

11vagyok.

Ne haragudj, félreolvastam a dolgokat, azt hittem az anyukája vagy

2020. aug. 20. 16:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj:)
2020. aug. 20. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!