Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi az a testsúly ami túl kevés?

Mi az a testsúly ami túl kevés?

Figyelt kérdés
Hogyha egy 16 éves lány 174 cm magas, akkor hány kg az ami szerintetek lehet a testsúlya? És mi az ami már durván kevésnek hangzik?

2020. aug. 18. 21:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Az Ön ideális testtömege:

65.7 kg

2020. aug. 22. 22:13
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Hát az tényleg kevés. Gondolj bele ha beteg vagy akkor lejön pár kiló szóval szerintem is jobb ha hízol
2020. aug. 22. 22:38
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg baromira kevés nézd meg ezen az oldalon, hogyha alapból vékonyabb vagy mint az átlag akkor is még kb 10 kilóval többnek kellene lenned.

[link]

Próbálj meg néhány kilót hízni, az egészséged érdekében.

2020. aug. 23. 11:55
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

Azért nem kell a frászt hozni rá.. Istenem..

Kérdező, kérdésedből kiindulva nem szándékosan vagy ilyen vékony, nem? Én baromi gyors anyagcserével rendelkezem, anyám apám ilyen volt fiatalon. 158 centimhez 41 kiló vagyok. Kéne rám egy 4-5 kiló kb. DE én sem tűnök ezzel gebének, mert nem természetellenesen vagyok vékony, mivel ilyen alkat vagyok. Szívás néha, ez van.

Próbálj meg mozogni és úgy izmot felszedni, nekem előbb megy mint a zsír az alig jön rám.. Legyél kalória többletben minden nap.

2020. aug. 23. 12:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

De biztosan nincs valami a háttérben, amitől nem hízol?

Egyébként 170 centi vagyok, fénykoromban 57 kilóval éreztem nagyon jól magam. 54 kiló is voltam, akkor a környezetem azt mondta pár kiló rám jöhetne, főleg a lábamra mondták, hogy pálcika. Bele se tudok gondolni te milyen vékony lehetsz.

2020. aug. 23. 23:14
 16/25 anonim ***** válasza:
30%
Jó meg azt is tegyük ám hozzá, hogy baromira alkati dolog ez. A BMI például ezért netto hülyeség néha, az csak egy irányadó szám, de nem vesz figyelembe olyanokat, hogy anyagcsere, csontozat, izomzat, genetika.. Van egy barátnőm, 160 centi kb és 45 kiló. Lehet kevésnek hangzik de baromi jól néz ki vele, szerintem tökéletes alakja van se nem vékony se nem dagadt, van rajta izom is arányos. Sőt ő combjaival még így se elégedett :D más ezzel meg lehet vékony lenne, mert nem természetesen ilyen alkat. Minden azon múlik hogy a jó Isten milyennek teremti meg az embert és ő attól mennyeire drasztikusan változik meg szerintem.
2020. aug. 24. 09:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó utolsó de a kérdező 14 centivel magasabb a barátnődnél.

A BMI mondjuk tényleg nem elég informatív de ha a barátnőd nem sovány 160 centihez 45 kilóval, akkor izom sem lehet sok rajta.

2020. aug. 24. 19:11
 18/25 anonim ***** válasza:
85%
174 centihez 48 kilós a csaj. Én 154 vagyok, 48 kiló voltam nem is oly rég, és még így is bő volt rám az xs-es cucc. Én igazán lexarom, hogy nektek mi az ideálotok, vagy hogy a barátnőtök hogy néz ki. Lexarom, hogy ez genetika, hogy ez baromi szexi szerintetek, és hogy ez valakinek jól áll. Lexarom, hogy ti ezt karcsúnak, filigránnak, vékonynak, édesnek, modellalkatnak hívjátok. Az sem érdekel ha szerintetek a BMI teljes hülyeség, mert hogy "174 centin is állhat arányosan 48 kiló :))))". Nem, nem állhat. És én SOVÁNYNAK fogom hívni. Ezek azok a lányok, akik két pálcika lábbal, nulla fenékkel, azon is lötyögő xxs-es farmer rövidnacival, haspólóban plázáznak, amit ha levennének éles gerincvonaluk lenne, és ha nyújtózkodnak, zongorázhatnál a bordáikon. Lehet hogy TE nem így látod, mert neked ez jön be. Lehet, hogy ŐK nem így látják magukat a tükörben, mert a média azt mutatja, hogy ez az oké. ÉN is dagadtnak láttam magam 45 kilósan, én is laposabb hasat akartam 45 kilósan, és 45 kilósan is sokak számára vonzó voltam. De attól még SOVÁNY voltam. Nagyon. És ez nem jó. Nem jó, hogy itt azt adjátok be egymásnak, hogy ez IDEÁLIS, ideális a soványság. Nem ideális. Lehet, hogy te épp alkatilag vagy sovány, mint lány, vagy az jön be neked lányoknál, hogy baromi vékonyak, de akkor legalább ne add be másnak azt, hogy igen, EZ AZ ami jól néz ki, és CSAK EZ AZ, legyen minden nő 55 kiló alatt, hurrá.
2020. aug. 24. 20:36
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

"Van egy barátnőm, 160 centi kb és 45 kiló ... baromi jól néz ki vele, szerintem tökéletes alakja van ... ő combjaival még így se elégedett"

Keressetek egy pszichológust minél előbb. Mindketten.

2020. aug. 24. 22:48
 20/25 anonim ***** válasza:
67%

Hát te nem vagy százas ember :D nem érted, hogy ezek csak számok?? Van feneke az említett barátnőmnek, nem is akármilyen, futnak utána a pasik olyan formás alakja van. 160 centi tudod te mekkora? Nagyon alacsony! Mennyi legyen 160 centivel szerinted, 60 kiló? 45 már az ideális testsúlyban van, nem sovány max vékony. Senkinek nem kell pszichológus, nem anorexiás, hogy beszélhetsz ilyeneket látatlanban? Istenem..

Ja és ha értenél az arányokhoz a 160 centi 45 kiló rohadtul nem annyira vékony arányaiban, mint a kérdező.. Ő 174 centi könyörgöm.

2020. aug. 24. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!