Mi az a testsúly ami túl kevés?

Az Ön ideális testtömege:
65.7 kg

Tényleg baromira kevés nézd meg ezen az oldalon, hogyha alapból vékonyabb vagy mint az átlag akkor is még kb 10 kilóval többnek kellene lenned.
Próbálj meg néhány kilót hízni, az egészséged érdekében.

Azért nem kell a frászt hozni rá.. Istenem..
Kérdező, kérdésedből kiindulva nem szándékosan vagy ilyen vékony, nem? Én baromi gyors anyagcserével rendelkezem, anyám apám ilyen volt fiatalon. 158 centimhez 41 kiló vagyok. Kéne rám egy 4-5 kiló kb. DE én sem tűnök ezzel gebének, mert nem természetellenesen vagyok vékony, mivel ilyen alkat vagyok. Szívás néha, ez van.
Próbálj meg mozogni és úgy izmot felszedni, nekem előbb megy mint a zsír az alig jön rám.. Legyél kalória többletben minden nap.

De biztosan nincs valami a háttérben, amitől nem hízol?
Egyébként 170 centi vagyok, fénykoromban 57 kilóval éreztem nagyon jól magam. 54 kiló is voltam, akkor a környezetem azt mondta pár kiló rám jöhetne, főleg a lábamra mondták, hogy pálcika. Bele se tudok gondolni te milyen vékony lehetsz.

Jó utolsó de a kérdező 14 centivel magasabb a barátnődnél.
A BMI mondjuk tényleg nem elég informatív de ha a barátnőd nem sovány 160 centihez 45 kilóval, akkor izom sem lehet sok rajta.

"Van egy barátnőm, 160 centi kb és 45 kiló ... baromi jól néz ki vele, szerintem tökéletes alakja van ... ő combjaival még így se elégedett"
Keressetek egy pszichológust minél előbb. Mindketten.

Hát te nem vagy százas ember :D nem érted, hogy ezek csak számok?? Van feneke az említett barátnőmnek, nem is akármilyen, futnak utána a pasik olyan formás alakja van. 160 centi tudod te mekkora? Nagyon alacsony! Mennyi legyen 160 centivel szerinted, 60 kiló? 45 már az ideális testsúlyban van, nem sovány max vékony. Senkinek nem kell pszichológus, nem anorexiás, hogy beszélhetsz ilyeneket látatlanban? Istenem..
Ja és ha értenél az arányokhoz a 160 centi 45 kiló rohadtul nem annyira vékony arányaiban, mint a kérdező.. Ő 174 centi könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!