Mi az a testsúly ami túl kevés?
Figyelt kérdés
Hogyha egy 16 éves lány 174 cm magas, akkor hány kg az ami szerintetek lehet a testsúlya? És mi az ami már durván kevésnek hangzik?2020. aug. 18. 21:36
2/25 anonim 

válasza:

Szerintem ehhez a magassághoz meg kellene lenni 60 kilónak. Az ötven az már durva. :D Mindenféleképpen.
3/25 anonim 

válasza:

Szerintem is az 50 alatti súly nálad drasztikus lenne. De van egy módszer amit szoktak alkalmazni: férfiaknál magasságból 110-et vonsz ki, nőknél max 115-öt. Ha ez alatt vagy, az nem túl jó.
6/25 anonim 

válasza:

Már maga az durva, ha ezen filózik.
7/25 anonim 

válasza:

Hát 50 az már nagyon nagyon durva lenne, de az 55 is elég kevés.
8/25 A kérdező kommentje:
Azt hittem az emberek többsége a média hatására még ehhez a magassághoz is csak az 5-ös számjeggyel kezdődő értéket tartja normálisnak.. így eléggé megleptek a válaszok :o
Egyébként most 48-49 kilogramm korul van a súlyom ami egyébként megtévesztő lehet, mert ehhez képest nem mondanám magamat csontkollekciónak. és sajnos híznom kell...
2020. aug. 22. 22:03
9/25 anonim 

válasza:

Nem sajnos kell híznod, hanem azért, hogy életben maradj!
10/25 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted utolsó? Komolyan ENNYIRE kevés lenne??
2020. aug. 22. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!