Mit gondolok arról hogy, "nem lehet 6 óra után enni"?
Anya mindig okskodik hogy 6 óra után ne zabáljak már mert rám rakódik és mégkövérebb leszek.
Nálam az étkezés ugy megy mindennap hogy 2x eszek de nagyon sok az idő a kettő között és nem sokat délben eszek kicsit azután dolgozok (nyári munka) ott meg délután 8kor kapok enni. Eleve a fogyáson vagyok és hát mivel egy nap 2x eszek és az étkezésem között van 8 vagy 7 óra külömbség úgy lehet ennem hogy fent maradok ahogyan most is és pl most hajnali 3 kor eszek? Éhes vagyok :S És ha úgy nézzük már reggel van.. (egyébkétn nem szoktam ilynekor enni)
Mit gondoltok? Tényleg nem lehet 6 óra után enni? Tényleg rám ragad és kövérebb leszek?
1. 10-kor, de legkésőbb éjfélkor menj aludni, ha nem akkor dolgozol, és aludj 6-8 órát. A rossz alvási szokások is hozzájárulhatnak a túlsúlyhoz.
2. Ne csak gyümölcsöt egyél! Ez nem diéta, hanem marhaság. Nem csoda, ha késő éjjel éhes vagy, a "diétádnak" és az éjszakázásnak köszönheted.
3. Ehetsz 6 után, a 8 órai vacsorával nincs gond, ha időben (3-4 órán belül) lefekszel aludni, ld. 1.
4. Éjszaka nem tornázni kell, hanem aludni. Ha éjszaka aludnál, délelőtt bőven lenne időd edzeni, sőt reggelizni is.
Hogy lehetsz kipihenve éjjel 2-kor, ha előtte későig dolgoztál és nem aludtál?
Teljesen felborult a bioritmusod, ezt nem 1-2 nap lesz, mire visszaállítod. De ha el se kezded, akkor marad így, ami nagyon nem egészséges és lefogyni se lesz könnyű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!