Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondolok arról hogy, "nem...

Mit gondolok arról hogy, "nem lehet 6 óra után enni"?

Figyelt kérdés

Anya mindig okskodik hogy 6 óra után ne zabáljak már mert rám rakódik és mégkövérebb leszek.

Nálam az étkezés ugy megy mindennap hogy 2x eszek de nagyon sok az idő a kettő között és nem sokat délben eszek kicsit azután dolgozok (nyári munka) ott meg délután 8kor kapok enni. Eleve a fogyáson vagyok és hát mivel egy nap 2x eszek és az étkezésem között van 8 vagy 7 óra külömbség úgy lehet ennem hogy fent maradok ahogyan most is és pl most hajnali 3 kor eszek? Éhes vagyok :S És ha úgy nézzük már reggel van.. (egyébkétn nem szoktam ilynekor enni)

Mit gondoltok? Tényleg nem lehet 6 óra után enni? Tényleg rám ragad és kövérebb leszek?

2020. aug. 3. 02:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
96%

Sajnos aki 18 óra után nem eszik az éhesen fekszik le és vagy tud nyugodtan aludni vagy nem.

A tudomány mit sem tud erről jelenleg, összevissza nyilatkozgatnak és írnak.

Csináld ahogy neked jó, tapasztald ki melyik megoldás válik be.

2020. aug. 3. 02:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet 18 óra után enni, de ha eleve el vagy hízva, akkor előtte is többet eszel a kelleténél. Inkább azon változtass, hogy mit eszel, az időpont részletkérdés.
2020. aug. 3. 03:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Mivel este 9 után keltem fel, most is eszek.
2020. aug. 3. 03:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért mondják, hogy este 6 után ne egyél, mert a legtöbb ember ilyenkor már nem mozog, nem csinál semmi megerőltetőt, megy aludni, pihen, ilyenek.
2020. aug. 3. 03:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor éjszakás műszakban éhen halnék.
2020. aug. 3. 04:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyél olyat ami nem hízlal
2020. aug. 3. 04:22
 7/13 anonim ***** válasza:

#5 nem kell magadra venni. Az esti étkezést a normál bioritmusra kell érteni.

Az este 6 szerintem hülyeség, mert ha éjfélkor fekszel le, akkor 6 órát + az alvást étlen töltöd. Én úgy tudom, hogy a lefekvés előtt 3 órával lehet legkésőbb enni. A napi 2 étkezés alapból kevés. Dietetikusok is napi 5x étkezést ajánlanak. Persze nem zabálni kell, nem jóllakni kell. Ha addig eszel, amíg nem laksz jól, akkor már többet ettél, mint elég. Aztán ott van, hogy evés előtt fél órával egy pohár víz megivása segít a fogyásban, de ugyanez éves után hízlal. Jaaa és próbálj meg normális bioritmusban élni, nem halnak 3ig fent lenni. A 8 óra már este és nem délután. Anyád nem okoskodik, hanem vigyáz rád, csak te ezt nem veszed észre. Az, hogy kövér vagy, egy csomó mindentől lehet. A fogyás csak úgy lehetséges, ha korlátokat szabsz, szabályok szerint kezdesz el élni. Ha néha kihágsz, az még nem fog ártani. Szerintem

2020. aug. 3. 05:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Anyukád koraban ezt tartottak jónak

Ma egy konnyu vacsorat, akar 7-8kozt, hogy ne ehhez

2020. aug. 3. 07:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Miért mindenki azt írja hoyg egyek ezt meg azt? Eleve csak gyümölcsön élek jó h nem eszek olyat ami nem hízlal mivel diétázok. Meg fent szoktam lenni hajnali 4.ig és 12kor kelek. A mozgás tevékenységem is hajnali kettőre esik mert hajnalban úgy érzem hogy nagyobb az energiám mint napközben. És köszönöm a válaszokat
2020. aug. 3. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A csak gyümölcs az elég sok fruktóz ;) azaz cukor.
2020. aug. 3. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!