Mi is a külömbség a női és a férfi között?
Nos egy lány vagyok 17 éves vagyok és diétázok és cardiozok naponta 20 percet a fő célom inkább a fogyás lenne.
Anyukámmal beszélgettünk a protein shakekről egyáltalán nem értek hozzá se semmi szóval kérlek legalább ezért ne offoljatok ki. És akkor azt néztem hogy a női sokkal de sokkal drágább volt mint a férfi. (nem tudok róla képet bevágni se semmi mert hogy akárhogyan írom nem hozza ki) De annyi a lémyeg hogy a Lidl-ben láttam. A kérdéseim pedig az hogy miben különbözik a női és a férfi protein shake? Ha én lányként a férfit próbálnám ki mi történne? (nem az ára miatt, hanem amiatt kérdezem mert elsőre mindketten azt gondooljuk hoyg a férfi erősebb XD)
10-esnek:
Itt nem hiszem XD a legpocsékabb városban élek és hát ismerek is onnan pár embert személyesen aki csúfolt általánosban és hát ha meglát az utcán a mai napig ezért nem szerenték el menni és nincsen már edzsőterem vgy is én nem ismerek többet hidd el nem sülne ki jól pedig egyébkétn el akartam volna menni már hamarabb is
Ok,
Akkor ahelyett hogy 3 hónapig kinevetnek néha még el nem kezdesz formásodni, egész életedben (ami kövérként bő 50 év) kinevetnek a súlyod miatt.
Melyik a jobb? Mert szerintem az ha kifogások helyett elmész edzeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!