Ez a vércukor szint jó?
Figyelt kérdés
Ma jött meg a laboreredményem, orvoshoz jövő héten megyek, akkor tudja megnézni. Aki esetleg ért ehhez, megnézné, hogy milyen eredményem lett?
Éhgyomri vércukor : 4,2
60 perces vércukor : 8,2
120 perces vércukor : 6,3
Inzulin :
Éhgyomri : 5,7
60 perces : 53,2
120 perces : 6,3
D vitamin szint : 100,2
2020. júl. 30. 22:53
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy terhes nő, akkor a cukrod jó. A 60 perces magas picit, de nekem a dokim azt mondta hogy 10-ig még elfogadják.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem vagyok várandós.
2020. júl. 30. 23:19
3/5 anonim válasza:
Ezek az eredmények még jók. Éhgyomros majdnem hogy alacsony leginkább 5,5 ami jó. A terheléses 60 illetve 120 perces főleg a 60 perces magas picit, de az inzulin termelésed is jónak bizonyul csak valószínű lassabb a termelés ami még nem gond, de az orvos maximum kisebb odafigyelést fog javasolni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. júl. 30. 23:52
5/5 anonim válasza:
Nem magas a cukra a 60 perces sem! :) bar mindegyik orvos mast mond. Nekem volt h itthon mertem 1 oraval etk utan teszem hozza chips colaval mondom letesztelem 9re felment aztan 2 ota mulva visszaugrott 5.5re ugyhogy nem hiszem h gond.. En ugy tudom 7.8 a normal de szeeintem ha feljebb kuszik az nem ad okot aggodalomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!