Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Cukorbeteg lennék?

Cukorbeteg lennék?

Figyelt kérdés
Egy éve derült ki nálam az IR. Nemsokára megyek cukorterhelésre. Van vércukorszint mérőm (3 hónapja kaptam), az értékek mindig jók voltak, eddig egyszer volt 8.3 étkezés után 1 órával, banánt ettem. Az ilyenek nagyon megdobják a cukrom (banán, paradicsom). Attól félek, hogy a cukorterhelésnél is felmegy az érték nagyon magasra, ha már szimplán egy banántól is 8-as. Szerintetek?

2020. júl. 30. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
10. Akkor illene tudnia te értetted félre az ajánlás és protokoll közti különbséget... 😉Amúgy erről a 9rol sehol nem találok irodalmat
2020. aug. 2. 08:31
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egyszer chips es cola utan egy oraval mert cukor volt 9.5..na bumm akkor problemam. Van? Mert nem. Hiszem:)
2020. aug. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!