SOS!!! Nagyon fáj a hasam. Mit vegyek be?
Figyelt kérdés
Megettem 6 darab pizzát jó ízűen. Azután olyan rosszul maradtam, egészen mostanáig. Hányinger, hasam fáj nagyon. Megittam szódabikarbónát, remélem fog segíteni. 2x voltam már nagyon.
Mit vegyek be? Algifen csepp nem segítene?
2020. júl. 27. 01:13
1/7 anonim válasza:
Próbálj meg egy széntablettát sok vízzel.
2/7 anonim válasza:
Hűha hát ebből lehet lesz egy kis gyomorrontás, szódabikarbónát szerintem nem kellett volna inni mert most inkább az lenne a cél hogy a gyomorsav minél előbb megeméssze a gyomortartalmad. Bár szerintem mostanra vagy jobban vagy, vagy pedig így vagy úgy de kijött. Mi a helyzet? Jobbulást.
3/7 anonim válasza:
6 pizzát jóízűen? Gyanús, talán 1 jó ízűen.
Csan nem be voltál szívva?
4/7 anonim válasza:
6 darab pizza az 6 szelet?
Szódabikarbóna helyett inkább egy kis kólát kellett volna innod, vagy citromos vizet, almaecetes vizet. Nem jó ötlet közvetlenül evés után közömbösíteni a gyomorsavat.
5/7 A kérdező kommentje:
Ittam Pepsit. Jobban vagyok köszönöm. 6 szelet pizzát ettem elnézést. A szódabikarbóna miért nem jó?
2020. júl. 27. 08:39
6/7 anonim válasza:
Mint írtam, közömbösíti a gyomorsavat, ami a jó emésztéshez kell. A szódabikarbóna max. akkor lehet jó, ha üres a gyomrod és mégis feljön a savad.
7/7 anonim válasza:
szia! én szerintem a pizza zsíros lehetett, azért fáj a hasad nagyon. (A szódabikarbóna szerintem jó)
Ui: nem tudom, hogy az Algifen csepp segít-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!