Mennyi kaóriát visztek be egy nap átlagosan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mennyi az annyi? Hízni, fogyni, vagy szinten tartani szeretnél vele?
Férfi, vagy nő vagy?
Én sajna alapból vékony alkat vagyok, 20 éves lány vagyok, 158 centi. Szerintetek az 1700-1800 kalória megfelelő ilyen magassághoz? Én Kb ennyit eszem egy nap.
Köszi a választ, ha szeretnétek magasságot és súlyt is írhattok! (:
2020. júl. 20. 18:57
11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen ez van :D
Édesanyám detto ilyen alkat volt mint én lánykorában, akárhányszor ha panaszkodom mondja nekem, hogy ez van, ő az én magasságommal 43 kiló volt mikor velem terhes lett. És tök jól evett, meg semmi baja nem volt.
2020. júl. 22. 21:06
12/15 anonim 

válasza:

Nekem is ilyen anyukám, 53 évesen jók rá a megunt nadrágjaim. Jó, ő kicsit alacsonyabb nálam, de azért még így is vékony :D
13/15 A kérdező kommentje:
Akkor ő ezt megtartotta, az mondjuk nem semmi. Anyu terhesség után tudott felszedni magára, azt mondta életében akkor volt először több mint 45 kiló és akkor nagyon szerette az alakját :D
2020. júl. 22. 21:16
14/15 anonim 

válasza:

Napi 5ezer kalória. 28f 189cm 95kg. Mikor mit eszek de kB mindig húsokat zöldséggel plusz krumpli vagy rizs és időnként édesség, joghurt stb..
15/15 anonim 

válasza:

Én 164cm magas 50kg-os 18 éves nő/lány létemre eddig napi 1300-1400kcal ettem, viszont mostanában próbálkozom kicsivel többet enni tehat olyan 1600kcal körül. Mivel nem nagyon sportolok semmit, így nem éhezek, teljesen jól elvagyok így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!