Szerintetek nagyon vékony vagyok?
Szia! Szerintem az első dolog az legyen, hogy elmész a háziorvosodhoz. Ő szakember, sokat fog tudni segíteni.
Először is, akármilyen furcsán hangzik, sporttal hízni is lehet. Hiszen egy rendszert visz az életedbe, több energiát emészt fel, amit aztán pótolni kell. Izmosít is, ami nagyon jó. E téren a legmegfelelőbb számodra az úszás. Az étvágyad is megjön tőle. Patikában érdeklődhetsz milyen gyógynövényes tea lenne a legmegfelelőbb. Vitaminként így elsősorban a B vitamint emelném ki.
Napi 5x étkezz, és egyél sok-sok fehérjét-->tejtermékek, húsok
Naponta 2x egyél meleg ételt. Nassot nem muszáj elhagyni. Te nyugodt szívvel eheted:)Remélem segítettem, sok sikert kívánok.
(még egy fontos dolog: cigit, kávét kerüld!)
hát igen nem vagy kövér:D
esetleg tömegnövelő?
köszönöm a válaszokat, hát megpróbálok mindent megtenni hogy hízzak, ha nem más akkor csak a magam kedvéért:)
Tömegnövelő lehet nem rossz ötlet, majd utánajárok;)
Ha zsírt akarsz felszedni, akkor egyszerű szénhidrátokat egyél, és ne "használd el", tehát mozgás helyett ülj a tv elé. :) Ez sok energiát ad, és ha az izmaidban nincs hiány, beleteszi zsírba. :)
Ilyen: Normál rizs, cukor, finomliszt, meg minden, aminek magas a glikémiás indexe. A tömegnövelőben is kb. ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!