Ez bizonyítja, hogy veszélyes a húsevés?
"Szerintem ezt ideje lenne felfogni és nem a húst is evőket kéne hibáztatni mindenért."
Nem a húsevéssel van alapesetben a gond, hanem a túl sok húsevéssel. Átlag embernek minek 100g-nél több hús / nap?
A cikk egy jó dologra reflektál. Braziliában fogyasztják pl a tatu belső szerveit, húsát. A tatuk 70%a pedig hordozza a leprát. Így braziliában a lepra is jellemzőbb.
Az is nagyon sok érdekes kérdést vet fel, amikor a vágóhídon sorozatban darálják be a rákos malacokat mi meg szépen esszük is a belőlük készült bolognait meg kolbászt.
A máj fogyasztás is egy szintén érdekes dolog.
Aztán már kár is lenne megemliteni a szteroidozott, antibiotikumozott húsokat.
De igazából nem tudom mennyire érdemes ezzel foglalkozni mikor ilyen cikkeket olvasni:
"Az európai élelmiszerek 47 százaléka növényvédőszer-maradványokkal szennyezett"
"Aggasztó viszont, hogy az élelmiszerek 28 százalékában egyidejűleg többféle vegyszer nyomait is felfedezték. Ráadásul bizonyos termékek jócskán eltértek a fenti átlagtól, a szőlő esetében például 77 százalékos volt a szennyezettségi arány, és 58 százalékos a többszörös szennyezettségé."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!