Miért nem tudok enni?
Figyelt kérdés
2 hete van az, hogy vannak 1-1 napok amikor random arra kelek hogy nem vagyok éhes és az nap nem tudok enni csak ropit, műzliszeletet (többi nap eszek rendesen) ma is felkeltem és reggelire alig tudtam magamba erőltetni 1 joghurtot, hányingerem van és ha rágondolok bármilyen ételre rosszul vagyok. 1 hét alatt 3 kilót fogytam ami nem jó, mert nincs miből mert vékony vagyok. holnap megyek 5 napos ottalvós táborba és nemtudom mit csináljak mert félek hogy rosszul leszek2020. júl. 5. 13:00
1/1 anonim válasza:
Hát szerintem valami lelki bajod van amin görcsölsz(tapasztalat). Lehet hogy nem is tudsz róla de valami van ami neked nem esik jól/szorongsz rajta. Vegyél rá gyógyszert,mert vannak jók ami ehhez kapcsolódik. Vagy szólj a szüleidnek mond nekik hogy szeretnél orvoshoz menni vagy gyógyszert venni stb. De addig viszont az is jó ha ropit vagy ilyesmit eszel de azt viszont egyél mert tényleg rosszul leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!