Hogyan fogyjak le 8-10 kg szeptemberig?
78 kg vagyok, 1,68-1,70 cm. Régebben már leadtam 6-7 kg és meg is sikerült tartanom, de azóta, semmi. Mit csináljak, hogy egy picit gyorsabban fogyjak? Nem akarok egy hónap alatt valami drasztikusat fogyni, mint pl. 15 kg, de 5-6 kg egy hónap alatt lemehet, nem? Végül is... túlsúlyos vagyok. Mit csináljak, hogy ahelyett, hogy izmosodjak inkább csak fogyjak? Mert, most is csinálom Chloe Ting videóit, és lehet izmosodtam tőlük. Nem szoktam nassolni és vízet is szoktam inni (már csak a bőröm miatt is).
Az okok leginkább azok, hogy a mi iskolánkban, 17 éves korban, van orvosi vizsgálat. Hogy hány cm, kg az illető. És még ha a fiúkat ki is küldik, gondolom tudjátok, hogy lesz egy-két lány, aki életcéljának fogja titulálni azt, hogy elmondja az összes fiúnak, hogy ki mennyi kg.
De persze, az egészségemért is megszeretném ezt tenni. Ez amúgy, nagyon nagy túlsúly?
Mivel irtó sok a felesleg rajtad, az a 8-10 kiló semmi! Szeptemberig simán leadhatod, még ha nem töröd magad össze mindenféle edzéssel, akkor is. Csak nem kell zabálni, ennyi. Nem kell folyton kiütésig enned magad, néha nem baj, ha korog egy picit a gyomrod, mielőtt újra kajálnál. És ha még a táplálékon is változtatsz, pl. plusz egy szelet kenyér helyett inkább eltömíted magad két almával..., ha mindenbe legalább egy icicpicivel kevesebb cukrot teszel....
Na szerintem már az sokat számítana....
Amúgy meg igenis mozogj....! Néha lépcsőzz lift helyett, vagy bringázz autó/busz helyett... stb.
Azért ez nem irtó sok felesleg, az kb. 30 kilónál kezdődik...
Simán le tudod adni, igyál rengeteg folyadékot, sok fehérje, kevés szénhidrát, mozgás és mellőzd a sófogyasztást, hogy ne tartsa vissza a vizet a szervezeted. Amivel még rá tudsz segíteni, az a zöld tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!