Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A párolt fehérkáposzta megtart...

A párolt fehérkáposzta megtartja a vitamin tartalmát?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor hogyan érdemes elkészíteni (hogy minél tápanyagdúsabb maradjon)?

2020. jún. 30. 00:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Akkor őriz meg mindent, ha nyers salátának készíted el, vagy bio módon savanyítod.

Párolva leginkább a C-vitamin tartalma csökken, de minden más vitamint megőriz, és nagyon gazdag fontos ásványi anyagokban.

Úgy érdemes párolni, hogy éppen roppanós maradjon, ne főjön szét

teljesen.

Kivéve a töltött káposztát, aminek puhának kell lennie.

2020. jún. 30. 00:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. jún. 30. 01:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!