A párolt fehérkáposzta megtartja a vitamin tartalmát?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor hogyan érdemes elkészíteni (hogy minél tápanyagdúsabb maradjon)?2020. jún. 30. 00:18
1/2 anonim válasza:
Akkor őriz meg mindent, ha nyers salátának készíted el, vagy bio módon savanyítod.
Párolva leginkább a C-vitamin tartalma csökken, de minden más vitamint megőriz, és nagyon gazdag fontos ásványi anyagokban.
Úgy érdemes párolni, hogy éppen roppanós maradjon, ne főjön szét
teljesen.
Kivéve a töltött káposztát, aminek puhának kell lennie.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. jún. 30. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!