Édesburgonya héja ehető?
Sziasztok! Ebédre töltött édesburgonyát ettem, és azt írták a receptnél hogy a héja ehető(és hogy mindenképp együk meg, mert még egészseges is!) Meg is ettem, de utánanéztem, és több helyen olyat is olvastam hogy tilos megenni, mert nagyon veszélyes is tud lenni(írtak allergiákat, de nagyon súlyos májbetegséget is)
Nagyon kétségbe vagyok esve, szerintetek lehet tőle bajom? (kB 3 oldal támogatta, 3 oldal ellenezte a fogyasztását)
Előre is nagyon köszönöm!
Délkelet-Ázsiában a zsenge leveleit is fogyasztják. Ebben nem voltam biztos olvastam egy helyen, de itt is írják, de azért a levelét és hajtását inkább ne edd. :)
Remélem megnyugodtál!
Köszönöm a gyors válaszokat, már sokkal nyugodtabb vagyok! :D (főleg azután, hogy angolul több helyen is olvastam hogy nem gáz ha megesszük)
És #2, a kérdésedre válaszolva 1 kicsi krumplit ettem.(ebéd közben néztem utána,a másodikat ijedtembe már kidobtam!:DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!