Ez most hasmenés vagy székrekedés? Mitől lehet?
Sziasztok!
Nő vagyok. Aznap mikor megjött a havim lett egy kicsi hasmenésem, de nálam elő szokott fordulni. Ez 4 napja volt. Utána lévő napon nem volt székletem, azóta pedig napi 1x volt, de viszonylag kevés jött a megszokotthoz képest. Tegnap este felpuffadtam valamitől és mára van az ami igazából aggaszt, hogy 3x voltam nagydolgon, de kevés, vékony picit lágyabb széklet jön, ami még nem hasmenés, de nem is normális állag azért..
Tehát így az "inger" úgymond rajtam van hogy menni kell, de ilyen kis lottyadékok jönnek ki. Eleinte azt hittem székrekedés, rengeteg vizet ittam nem győzök pisilni, ettem korpás kekszet, gyümit. De menni megyek végülis és nem kemény ami kijön, hanem lágy és kevés. Nektek volt már ilyesmi valaha?
ha székrekedésed lenne akkor egyáltalán nem lenne székleted
igyál sok vizet az kimossa a beleid
Igen vaószínű igazad van.
Még ahogy utánajártam rosthiányról olvastam és nem elegednő folyadékbevitelről, úgyhogy ezekre kell odafigyelnem úgy tűnik.
Továbbra is iszom sokat, illetve bevettem probiotikumot hátha rendbeteszi az emésztést.
Huu na ilyesmi remélem nincs!
Nagyon sajnálom
Szia, nekem most pont ugyanez a problemam, 2-3 napja sokkal kevesebbet kakilok, mint a megszokott, es az is lagy, es nagyon nehezen jon ki jo sok szellel.
Neked megoldodott? Ha igen, mitol? Kiderult, mi okozta? Mennyi ido utan mult el?
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!