Ez milyen betegség lehet?
Az a helyzet, hogy nagyon vékony vagyok. De!
Ha eszem, akkor jön rám 1-2 kiló. Tehát a 174 centimhez nem 54 kg hanem olyan 56-7 kg leszek, de akkor már nagyon erősen pattanásos lesz az arcom a hátam mindenem. Be is gyulladnak, nagyon fájnak.
Ha nem eszem, akkor maradok olyan 54-5 kg körül.
Az utóbbi időben sikerült viszont elérnem egy olyan 60 kg körüli állapotot. - jártam mozogni stb - Egy hétig voltam nyaralni, rögtön le is fogytam 5 kilót. Tehát sem a tömeg, sem az izom nem marad meg rajtam.
Teljesen tanácstalan vagyok. Járt már így valaki? Milyen orvoshoz kellene fordulnom? Mert szerintem ez kivizsgálásra vár.
Esetleg még annyit tudok hozzáfűzni, hogy a bőröm sem olyan szép természetes színű, hanem olyan fakós. Sokszor vagyok fáradt és nagyon feledékeny is. A nyelvemen pedig néha fehér lerakódások is vannak.
18f.
Szia
Hát figyelj, a pattanásos dologra arra van egy olyan, hogy antibiotikum a nevét nem tudom megmondani ismerősöm is 3 hónapos kúrán esett keresztül, előtte nagyon durván mindenhol pattanásos volt, nagy vörös kelések stb.. most nagyon szép egyenletes. (pasi volt ő is). És semmi nincs már neki. Igaz akkor abban az időben NO alkohol.
A testsúlyod könnyű vesztése az meg adottság, keresztanyám akármennyit eszik alig hízik amint hízik könnyen lefogy, szal nem gond, de ha megnyugtat, egy gyomor vizsgálat segíthet.
ha izmosodni akarsz akkor pedig kezdj el szedni kevésbé káros anyagokat, izom stimuláló szereket. Pl: BigBang , de ezek mellé azé kondi is kell :)
Remélem vmelyik része hasznos volt. Sok sikert.
Köszönöm a válaszod!
Ezért reagálnék rá.
3 éve járok gyógyszeres kezelésre a pattanások miatt, mindig kiújulnak.
Én másképp vagyok vékony, olyan koromhoz képest gyerekesen, vagy nem tudom.
2 éve súlyzó itthon, utóbbi időben pedig úszás. Az izom csak egy ideig marad meg rajtam.
Beiratkoztam endokrinológiára, hátha valami hormonzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!