Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Érdemes kipróbálni a hízást?

Érdemes kipróbálni a hízást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, arra gondoltam, ha kijártam a sulit, akkor hízok pár kilót, nem azért mert sovány vagyok, csak érdekelne, hogy hogy állna rajtam, és milyen lenne vele élni, illetve úgy járni az utcán.

2020. máj. 15. 15:15
A kérdező szavazást indított:
Igen, érdemes!
Hááát, csak azután fogyj is le!
Nem, ez hülyeség!
52 szavazat
 1/9 anonim válasza:
82%
Hat omm :D örülj neki amig nem szenvedsz azzal h mindig van rajtad pár plusz kiló... Minél idősebb leszel annál nehezebb lesz... (amugy remelem ez egy troll kerdes:D)
2020. máj. 15. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Trollkommandó megérkezett, mint ahogy a szavazàsból làtszik:D

Én amúgy tàmogatom, és a legfelső opcióra szavaztam.

Jómgagam igen dagadt vagyok, 145kg és 173cm, de egyszerűen imàdok egyre dagadtabbra hìzni, bàrmennyire is veszélyes. De azért olyan sem akarok lenni, mint akiket a dokufilmekben mutogatnak. Durvàn 160kg-ig tervezem. Ez van, tudom, hogy milyen egészségtelen, de egyszerűen engem ez vonz és kész. És még ìgy is sokkal jobban elfogadom magam, mint azok nagy többsége, akiknek semmi testsúlyproblémàjuk nincs, de görcsösen azon kattognak àllandóan, hogy "jaj Istenem, hìztam 20 dekàt, most mi lesz??!" Hàt az lesz, hogy testképzavarosan, magukkal àllandóan elégedetlenül élik le az életüket, miközben nem élvezik azt. Ha nem is a túlsúly, akkor az àllandó görcsölés fogja őket megbetegìteni előbb-utóbb ;) Szàmomra sokkal inkàbb ők a kiàbràndìtóak és sokkal inkàbb ők a betegek, lelkileg! Ezt frusztràciójukat vezetik le màsokon, mikor megszóljàk őket a testalkatuk miatt. Tipikus " ha én nem tudnék ìgy boldog és elégedett lenni, akkor te se legyél az!" hozzààllàs!

2020. máj. 15. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg. Ha bejön, akkor bejön, ha nem akkor nem. Mindenki más. En eleinte nem direkt híztam... azóta eltellt jópár év és tetszik. Magasságomhoz képest bőven a normál súly felett vagyok, de en így érzem jól magam, igy tetszek magamnak. Persze az elöttem válaszoloval együtt engem is fétis ösztönőz erre.
2020. máj. 15. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

2-es vagyok.

Làthatóan nem tetszik az IGAZSÀG azoknak, akikről beszéltem!

2020. máj. 15. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem jön be nehéz lesz leadni.😀
2020. máj. 15. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
én is direkt híztam egy csomót és nekem nagyon bejött :D és még nem terveztem megállni
2020. máj. 15. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Ha ez olyasmi, amire te úgy érzed nagyon vágysz, akkor mindenképp. Felszedsz egy keveset, hogy te már észrevedd magadon és utána még mindig eldöntheted, hogy leadod vagy megtartod, netán tovább mész.

Én is az utóbbi időben elkezdtem direkt hízni szép lassan. Most vagyok azon a ponton, hogy kezdem érezni és látni magamon a súlygyarapodást, és tetszik :)

2020. máj. 15. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vonzó, ha valaki hízik :) Viszont addig érdemes, amíg jól érzed magad a bőrödben és a mozgásban nem akadályoz.
2020. máj. 15. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
28%

2-es

Szerinted ki testképzavaros, aki normál súlyú vagy aki 145-ről 160-ra akar hízni? Na ugye.

2020. máj. 15. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!