Szerintetek érdemes kipróbálni a drogot vagy a füvet?
Én egyiket sem próbáltan(nem is akarom)
csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
#3 rendben elnézést javítok csak *LEHET
Csak azért nem próbálnám ki mert félek ha rászokok.
meg úgysem áll közel.
3-as! "a következmények ismertek"
mint például? Pont, hogy nem nagyon ismertek szerintem.
3-as vagyok.
1.
Mai fiatalok pontosan tudjak mi a drog. A szuleik nem. Igy lehet hivatkozni a veletlen fogyasztasra, valojaban nagyon is jol tudjak, hogy mi az. A suliban hallottak rola, ismerosei mar hasznaljak...
2
Kovetkezmenyei koze tartozik a nagyon intenziv pozitiv erzes is. Elsore ezt fogja erezni aki hasznalta. Mindenki mondja neki, hogy a drog rossz. Valojaban nem az. A drog nagon jo csak tul sok a negativ vonzata.
3
Mivel mas modon nem tudja ezt az allapotot eloidezni valaki egyik pillanatrol a masikra, hanem meg kell erte kuzdeni igy inkabb ezt a gyors megoldast valasztja. Mai rohano vilagunk kedvez a drog terjedesenek. A gyerekek is azt latjak hogy a szuleik egesz nap hajszoljak pl a penzt. Na de a gond ott marad. Nem tanulja meg a drogozo ember az erzeseit kezelni.
4. Egy fiatal osszes penzet elviszi a drog. Elobb a zsebpenz. Utana a szuloket huzza le elobb pl osztalykirandulas, tanfolyam... okan. Kozben drogra kell. Csalad sejti de nem szol. Gyereknek buntudata van. Elkezd tobbet fogyasztani. Lehuz mindenkit. Baratok eltunnek, csalad elhidegul. Megbelyegzik igy nem jar be suliba. Majd nem marad mas csak a drogos cimborak.
5.
A korokben allando balhe. Lehuzzak egymast. Semmi mas nincs csak a drog kozos temakent. A drog megszerzese es hasznalata napi rutinna valik. Errol szol minden. Reggeltol estig
6
Jon par tuladagolas, korhazi kezeles. Csalad alltal tamogatott rehabilitacio. Pszichiater... a hitegetes.
7
Az illeto vagy meghal fiatalon. Vagy kepes elfogadni onszantabol a segitseget. Ugy hogy o is akarja. Na de mint mar emlive volt napi rutin a drogozas. Nem eleg leallni. Uj eletvitel kell. Mivel mindig betepett az erzelmeire meg kell tanulni kezelni azokat. Ez nem annyi hogy mar 2 hete nem drogozok es meggyogyultam. Az csak egy kezdet. Alapnak jo hogy nem drogozik. El lehet kezdeni ujraepiteni magat. Szembenezni az elet kovetkezmenyeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!