Szerintetek érdemes kipróbálni a drogot vagy a füvet?
Figyelt kérdés
Én egyiket sem próbáltan(nem is akarom)
csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2016. jún. 20. 11:20
11/12 azannya1 válasza:
Egy pár jó tanács ha véletlen ilyesmi megfordulna a fejedben nézz utána a dolgoknak. Sose vegyél ismeretlen anyagot amiről nem tudod megállapítani hogy pontosan mi. Én már lassan egy éve használok rendszeresen tudatmódosítókat amik pozitív hatással lettek az életemre persze én sem mondom azt hogy ezek jó dolgok és megvannak a veszélyei főleg a manapság elterjedt dizájner szerek miatt amiktől nem tudja az ember pontosan mit várjon és mi is van benne. Marihuánával kezdtem azt heti rendszerességgel csinálom aztán jött kéthavi rendszereséggel egy kis lelki megújúlás a varázsgomba ha pedig a buliban szeretném odatenni magam kizárólag tiszta MDMA tabletta. A felsoroltaknak is pontosan megvannak a veszélyei de ésszel kell lenni nem egy buliba bekapni 5 220mg-s ekit aztán jön a nínónínó. Természetesen amit kijelenthetek: ha óvatos és elővigyázatos vagy nem lehet tőle SEMMI BAJOD. De komolyan mondom, én szívbeteg vagyok és az ismert hatású felsorolt kábsziktól sose lettem rosszul, mindig magamnál voltam ami egy jó berúgásnál nem elmondható. Egy szóval ha mégis úgy döntesz hogy teszel egy próbát légy elővigyázatos, jó társasággal legyél és megbízható embertől szerezd meg és a legfontosabb NÉZZ utána hogy te pontosan mit is akarsz használni, mik a veszélyei.
12/12 anonim válasza:
Drog=kávé+cigaretta+alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!