Az kevésnek számít hogy ha a húgom majdnem 44kg 12 éves és 163cm?
Figyelt kérdés
A családommal soványnak látjuk és nem tudom hogy ez a normálisba vagy a sovány kategóriába tartozik.2020. máj. 11. 16:38
1/8 anonim válasza:
12 évesen nagyon jó. Persze egy pár kilóval több lenne se gond. Ha egészséges, örüljetek neki, hogy nem küzd felesleges súlytöbblettel. Ne piszkáljátok!
3/8 anonim válasza:
Ha alkatilag vékony, könnyű csontozatú stb, akkor nincs ezzel baj. Én (160 cm, szóval kicsit alacsonyabbként) csak kb 19-20 évesen lettem 45+ kiló, sok nő van ezzel így. Arra érdemes figyelni, hogy normálisan egyen, sportoljon, ha ezek rendben vannak és nincs semmi baja (pl kóros fáradékonyság, kimaradozó menstruáció), nem kell igazán aggódni.
4/8 anonim válasza:
A kérdésed jelentve. Az oldalt 16 éven aluliak nem használhatják.
5/8 anonim válasza:
Négyeske, és honnan tudod, mennyi idős a kérdező???
6/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hány éves a kérdező? A húga 12.
7/8 anonim válasza:
Ez még a normális kategória, bár igaz hogy az alsó határa.
Hízlalni ne akarjátok, fog még változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!