Milyen gyakran, hány óránként szoktál enni egy nap?
Próbálok hízni, mert túl vékony vagyok. A fő gondom, hogy nem túl nagy az étvágyam és az időérzékelésem is annyira rossz, hogy gyakran ha nem figyelek kb. 5 óránként eszem csak, ez gondolom kevésnek számít. Ha nem figyelnék kicsit sem, lehet hogy csak 1-2x vagy max 3x ennék egy nap. Annak aki hízni szeretne milyen gyakori étkezés ajánlott egy nap során? 23/L
Köszi a válaszokat
Semmi köze az evés gyakoriságának ahhoz, hogy hízol-e vagy sem. A lényeg, hogy mit eszel és annak mennyi a kalóriatartalma.
Én naponta 3x eszek, ritkán 4x, ebből a reggeli jelenleg egy bögre kakaó szokott lenni, nem járványos időszakban zabkása és mégis túlsúlyom van. :) Mondjuk eszek is mindent. Nyilván ahhoz, hogy fogyjak, ahhoz diétáznom kéne, de köszönöm, inkább elvagyok kisebb súlyfelesleggel, minthogy örökké lemondjak mindenről.
2/2 és miket szoktál enni ha meg szabad kérdezni?:)
Nekem már az is probléma és nyűg, hogy kitaláljam mit kéne nassolnom, mert magamtól nem jön az ötlet. Néha nyitogatom a hűtőt de semmit nem kívánok meg pedig nem vagyok válogatós. Néha felkockázok sajtot és ketchupba mártogatom, de ennyi. A boltban is csak állok hogy mit is vegyek amitől elhízhatnék végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!