Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért szottyadnak össze azok,...

Miért szottyadnak össze azok, akik vegánok lesznek?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, úgy az emberek felépítése, bőre szottyadtabb lesz, persze itt is van kivétel.
2020. ápr. 26. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Mert szarul táplalkoznak. Nekem több vegán ismerősöm is van, egyik sem néz ki másképp, nem ezen múlik
2020. ápr. 26. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

A kérdésed rosszul van feltéve!

A kivétel az, amit említesz, a többségnek semmi baja, éppen ellenkezöleg!

Csak pár példa:

[link]

Mellesleg az összes vegán, akit ismerek, kifejezetten egészséges kinézetü, ellentétben a pörkölt-csülök-szalonna tipusú étkezésü "normál" emberekkel.

Persze biztos vannak olyan "vegánok", akik nem normálisan állítják össze az étrendet és emiatt gondjaik vannak, de ez a kisebb részük, akik odafigyelve, tudatosan csinálják, azok kifejezetten egészséges kinézetüek!

2020. ápr. 26. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Mert nem visznek be minden élelmet, amire szervezetüknek szüksége van. Buta divathóbort.
2020. ápr. 26. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Kérdezö: HÁNY vegánt ismersz? (gondolom, 5 alatti szám)

JAvaslom, nézd végig a neten a vegán bloggereket, mindegyik kifejezetten egészséges kinézetü!

Pár példa:

[link]

[link]

Vannak vegán ismeröseim - böven 25-30 fölötti szám -, nem néznek ki rosszabbul, mint az átlag, inkább ellenkezöleg.

2020. ápr. 26. 18:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Pont az ilyenekről beszélek, akiket linkeltél is olyanok. Értem én ennek a szemléletnek a lényegét, meg jónak tartom, de látszik hogy a teljes vegán életmód nem jó a többségnek.
2020. ápr. 26. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Igazán nem értem, mi baj van a belinkelt emberekkel, szerintem kifejezetten egészségesnek látszanak.

Nem igazán tudom akkor SZERINTED milyen egy egészséges ember, mert valószínüleg te vagy eltévedve!

2020. ápr. 26. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon műanyagul néznek ki..
2020. ápr. 27. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom, szerinted meg a kérdezö szerint a 120 kilós zsírdisznók néznek ki egészségesnek?!?!??!
2020. ápr. 27. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Mert no protein.

A legtöbb vegan ismerősöm az első időszakban fogyott - a kalória deficit niatt, mivel hússal könnyebb elérni a naoi 2000-2500 kclat, mint a kevésbé kalóriadús Zöldségekből... Aztán hìzott a sok tészta/kenyér/krumpli miatt. Mert egyébként azt sem mindig fenntartható, hogy zöldsalátát egyen valaki. Ezek a ch-források a vegánok igazi komfort foodjai, és könnyű ezekre ráfanyalodni, és sokat enni belőlük, mivel kevésbé laktatnak, mint az állati proteinek/zsìrok.

2020. máj. 9. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:

"Mert no protein

A legtöbb vegan ismerősöm az első időszakban fogyott - a kalória deficit niatt, mivel hússal könnyebb elérni a naoi 2000-2500 kclat, mint a kevésbé kalóriadús Zöldségekből... Aztán hìzott a sok tészta/kenyér/krumpli miatt. Mert egyébként azt sem mindig fenntartható, hogy zöldsalátát egyen valaki. Ezek a ch-források a vegánok igazi komfort foodjai, és könnyű ezekre ráfanyalodni, és sokat enni belőlük, mivel kevésbé laktatnak, mint az állati proteinek/zsìrok."

ERRE mondják, ha hallgattál volna, okos maradtál volna!

1. A vegánok hogyne ennének proteint? Naponta legalább annyit fogyasztanak, mint a mindenevök!

2. A vegánok nem fogyasztanak automatikusan kevesebb kalóriát, mellesleg a hús sem tartalmaz sokat, az a zsír, amire gondolsz. (A színhús 100-130 kcal/100g, ami ennél több, azok a zsíros húsok!)

3. A vegánok nem esznek sok tészta/kenyér/krumplit, de semmi esetre sem többet, mint a mindenevök!

4. A vegánok nem zöldsalátákat fogyasztanak föleg, és nem többet, mint egy egészsségen étkezö mindenevö!

Emellett a te "vegán ismeröseid" vagy nem léteznek, vagy fogalmuk sincs a vegán étrend összeállításáról.

2020. máj. 9. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!