Mézgaraul000 kérdése:
Ez működne szerintetek?
Figyelt kérdés
Azt találtam ki hogy 1 hónapig kisérlet jelleggel fehérje shakeeken élek , közbe szedek vitaminokat (étkezések helyett turmix) és napi 3x edzés szilárd táplálékként zöldség gyümölcs minden nap . Szerintetek mi történne velem?2020. ápr. 26. 12:45
1/7 anonim válasza:
Szénhidrát mindenképp kell. Megterheli ez a szervezeted.
2/7 anonim válasza:
Dietetikus felkeresése ami nagyon-nagyon jó lenne, most a járványhelyzet miatt online keress fel. Szerintem sajátmagadon ne kísérletezz. Mondd el neki mit szeretnél elérni és kérj segítséget.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a hormonháztartásod borulna, mert nagyon kevés lenne a zsírbevitel. A.shake táplálék kiegészítő és nem helyettesítő. Felesleges kockázatot vállalsz ezzel.
4/7 anonim válasza:
Mi működne? Az H tonkreteszed magad? Persze, működne
5/7 A kérdező kommentje:
#2 hol birok olyat találni
2020. ápr. 26. 14:12
6/7 anonim válasza:
Írd be keresőbe: dietetikus online tanácsadás, vagy: dietetika online, dietetikus online stb.
Biztos van a [link] oldalon is dietetikus például.
7/7 anonim válasza:
Nem túl egyedi ötlet...
Minimum 5 videót láttam YT-n, amiben egy csávó 1 hónapig csak protein shake-n élt
Végeredmény:
- Elképzelés:
Izomvesztés nélkül lefogytál és szálkásodtál
- Valóság:
Rohadt sok izmot vesztettél és ráadásul felhalmoztál egy csomó zsírt és vizet
Szóval...
DON'T DO IT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!