Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Olyan étrendkiegészítőt...

Olyan étrendkiegészítőt szeretnék, ami segítene abban, h :energiát ad, jó a bőrnek, és serkenti az agyat. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Vagy ha külön-küön tudnátok valami jót ajánlani mindegyikre,azt is megköszönném.
2010. júl. 27. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Energiát ad = ALVÁS, koffein, cukor. Igazából az alvás a legjobb és a legbiztosabb, mert minden, ami energiát ad - koffein tartalmú anyagok - azok előbb utóbb még jobban lefárasztanak. Ha cukrot eszel viszont, mármint cukor tartalmú tápanyagot, amikor elégeted, energiád lesz.

Jó a bőrnek = folyadék. Minél több folyadékot iszol és minél többet mozogsz, annál szebb lesz a bőröd.

Serkenti az agyat = csokoládé.

---------------------------------------------------------

Ha ezek nem tetszenek: a Béres kft-nek vannak ilyen cseppjei, vitaminjai. Van ilyen hajápoló gyógyszer is, amitől szép lesz a körmöd, hajad, bőröd, kb. 7000-8000 ft.

2010. júl. 27. 22:53
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi:) én ezeket mind betartom,kivéve a csoki evést.Meg ezek nem is étrendkiegészítők.Ezeknek a hatását szeretném még fokozni valamilye módon. Igazából úgy értettem,hogy valami konkrétabbat írjatok,mert azt tudom ,h létezik Béresnek is étrendkiegészítője.Amúgy ez az ár messze nem reális,legalábbis amennyire én jártas vagyok a témában.:)
2010. júl. 28. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Revalid jó a bőrnek, actival pedig olyan vitaminbomba ami energiát ad. Az agyat meg pl a zöldtea serkenti, bár az nem étrendkiegészítő. Bár ha kiegészíted vele az étrended, akkor az. :)
2010. júl. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!