Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire veszélyes a mikró?...

Mennyire veszélyes a mikró? Hogyan kell jól használni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A mikró NEM veszélyes, ha úgy használod, ahogy a használato utasításban áll.
2020. ápr. 22. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne veszélyes? Ne tegyél bele fémet, mert azt a mikro nem szereti, ne szedd szét, mert az áram nem szeret téged, ne járasd sokáig, mert jóesetbe leég a mikró elektronikája-rossz esetben a házat is viszi. Azt viszont nem tudom, hogy egészségre ártalmas-e. Kb ennyire figyelj🙂
2020. ápr. 22. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már életveszélyes? Nem értem a kérdést se! Csak Magyarországon van már vagy 30 éve! Hallottál valakiről, aki mikróba halt bele? Úgy mégis hogy kéne használni azon kívül, hogy beleteszed az ételt, majd kiveszed? A macskát ne abban szárítsd!
2020. ápr. 22. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kinyitod a mikró ajtaját, beteszed az ételt, becsukod az ajtót. Állítasz rajta időt. Lejár, kinyitod az ajtót, kiveszed az ételt, visszacsukod az ajtót.

Így kell jól mikrót használni.

2020. ápr. 22. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Édesanyám azt mondja, hogy a mikrótól az ételbe belemennek a hullámok,meg puszta használat közben is terjed és rákot okoz :DD

Valami ilyen hülyeségre gondoltál te is kérdező?

2020. ápr. 22. 16:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, a hullámok károsító hatására gondoltam, amit már sokszor hallottam, és azt a jótanácsot is, hogy az ételt kivéve 1-2 percig hagyni kell, és az alatt kimegy belőle a sugárzás...
2020. ápr. 23. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a sugárzás, ami belemegy, azt hösugárzásnak nevezik.Ha kimegy belöle, akkor az étel megint hideg lesz.
2020. ápr. 23. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem sérült a készülék, akkor a hullámok nem tudnak kijönni. Az ajtó retesz is azért van, hogy nyitott ajtó mellett ne működjön. Ha minden jó rajta, egyáltalán nem káros. Ha sérült, nem szabad használni, javíttatni kell.
2022. nov. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!