Milyen volt nektek mikro először prróbáltatok tampont használni?
Beteg voltam,annyira h hűtőfürdő kellett,mert nem ment le a lázam...Persze,hogy megvolt.Ezért kénytelen voltam tampont használni.Olyan szinten kába voltam,hogy nem éreztem semmit:D:D
Azóta is azt használok,sokkal jobb,mint a betét
Hát, én legelőször, az első pár darabnál, nem tudtam, hogy olyan nagyon fel kell dugni, így éppen csak, hogy feltettem, hogy ne lógjon ki, és iszonyúan fájt, és nem értettem, hogy mi ebben a jó :) a rajz értelmezhetetlen a papíron, hülyeséget mutat.Szóval , aztán gondoltam, hogy valami baj lehet, és valahol aztán utánnanéztem, és akkor esett le, hogy nem kell félni tőle.De azért így is nagyon izgultam :) És kiderült, hogy tényleg jó, csak bátortalan voltam, és nem voltam tisztában a dolgokkal :)
Ja, meg tükörrel csináltam, mert első alkalomal azért kicsit nehéz megtalálni a megfelelő helyet, irányt ;)
hát nekem először nemvolt kellemes, nem lazultam be, tök görcsöltem, meg gyorsna is kellett csinálnom, nagy nehezen felnyomtam, aztán meg pisilni se tudtam, annyira görcsbe volt ott mindenem.
majd végül kihúztam, elvonultam egy nyugodt helyre, belazultam, figyeltem, és sikerült felrakni jól, normális helyre. megis lepődtem, h jé, jóezígy? nemis éreztem szinte semmitsem h lenne benne vmi. aztáűn rájöttem h ez a lényege :D
Szia!
Állj terpeszbe, kicsit hajlítsd be a térded és lazán, ne feszíts. Ha kicsit előre hajolsz az is jó, mintha készülnél leülni. Az OB a legjobb, kezdetben 1-2 évig a mini, vagy a light flow is elég, menses erejétől függően. Előbb-utóbb rá fogsz érezni. Jó lenne, ha anyukádtól is tudnál segítséget kérni. Ügyes légy.
Nőnek ettől jobbat még nem találtak fel.Mindenképp jól húzd meg a zsinórt és ellenőrizd hogy a szabad végén a zsinór jól meg legyen csomózva,mert ha csak az egyik végét könnyen keresztülszalad a tamponon,a madzag kijön,a tampon bennmarad.Tapasztalatból írom.
A higiéniára nagyon vigyázz!!!!Bárhol vagy nagyon moss kezet,vagy használj valami fertőtlenítő kendőt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!