Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ettem kínai szezámos csirkét...

Ettem kínai szezámos csirkét rízs körettel és most nagyon hányingerem van! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
igyál sok citromos vizet v teát (cukrosat)
2010. júl. 27. 21:00
 2/9 anonim válasza:
100%

Hányd ki! :)

Olyat én is ettem, és nekem is volt hányingerem. A tiedet is karamellbe bundázták? :D

2010. júl. 27. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Miauuu,vau vau!
2010. júl. 27. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:

ÁÁÁ olyan finom a szezámos csirke(L)

Imádom:D

2010. júl. 27. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hányj!
2010. júl. 27. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Hamarosan menni is fog a hasad. A főtt rizs romlott volt. Egy baktérium (Bacilus cereus) által termelt toxinok okozzák először a hányingert, majd a hasmenést.

végzős orvostanhallgató

2010. júl. 27. 21:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó igazad volt! Na én többet nem eszek kínait!!! Amúgy valami savanyú izébe volt burkolva,nem emlékszem már.
2010. júl. 28. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ehetsz kínait, mert vannak finom dolgok. Csak azt nézd meg, hogy hol eszed. Vagy járj utána, vásárolj be hozzá (pl Ázsia bolt, vagy Rákóczi téri csarnok oldala) és készítsd el magad.
2010. aug. 3. 07:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem bevált a következő : ha megfekszi valami a gyomromat, almaecetet iszom, csak annyi vízzel, amennyi feltétlenül kell. Vagy "szétrobbantja", vagy meghánytat.
2010. aug. 3. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!