Hogyan szokjak le a kenyér évesről?
Nagyon sok kenyeret kb.500gramot képes vagyok megenni egyszerre (jókenyér teljes kiőrlésű magos kenyér) pedig már érzem hogy teli vagyok, de még utána is csak eszem
Hogyan lehet leszokni a kenyér évesről? És mit lehetne helyette enni..
Egyszerű a megoldás: vegyél kisebb kiszerelésű kenyeret, abból nem tudsz megenni fél kilót.
Vagy próbáld ki ezt:
Csak 350 g, és 6 g szénhidrát van benne 100 g-onként, így ha meg is eszed az egészet, akkor is csak 21 g szénhidrátot vittél be. De mivel magas a fehérje- és a rosttartalma, ez telíti az embert talán a leginkább, nehezebben eszed meg az egészet.
Az pedig már csak bónusz, hogy a benne lévő magvak esszenciális zsírsavakhoz is hozzájuttatnak.
Szerintem nagyon egészséges annak, aki nem érzékeny a gluténre vagy a szójára, mert ezekből azért tartalmaz egy jelentős adagot, viszont nem tartalmaz tartósítószert és egyéb mesterséges adalékanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!