Legjobb filteres tea?
Előre is szeretném tisztázni, hogy nem vagyok nagy teázó, csak valamilyen forró italt szeretnék fogyasztani és kávét nem szeretnék többször inni.
Szóval ilyen "hobbi" teázóknak mi a legjobb termék ?
Én a PG-t javaslom, bár erős, de ha kávéztál eddig, akkor ez jó, ez egy eredeti angol fekete tea, a legjobb szerintem. A Yorkshire tea is jó, az kicsit enyhébb, de finom nagyon az is.
Leírhatnád, hogy milyen teát szeretnél, feketét, gyümölcsöset vagy ízesített fekete teát, erősség milyen legyen.
Értem, akkor a PG és Yorkshire ugrott.
Gyümölcs teákban és ízesítettben én sem igazán javaslom a filtereset, talán a Lipton-nak a háromszög alakú filteres teáját kipróbálhatod, az egész jó, esetleg a Teakanne.
De ha van Müller a közeledben, akkor ott vannak ízesített és gyümölcsteák is, szálasak, ahhoz lehet külön filtert is kapni és egész jók, nekem pl. a narancsvirágos nagyon bejön, de ha igazi teát akarsz, akkor teaházban érdemes venni, mondjuk most nem tudom azok nyitva vannak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!