Szerintetek mind megfogunk hízni a koronavírus miatt?
ez miért barátság témakör?
ennyire unatkozol?
nem, aki eddig is figyelt erre, az most is tud egészségesen enni meg akár otthon tornázni, edzeni
aki stresszevő és most pánikol vagy aki unalmában eszik az viszont most jobban ki van ennek téve
Nem.
Általában stresszevő vagyok, de eszméletlenül, viszont most nem. Nincs étvágyam, ami nálam ritka. Eddig egyszer volt olyan, hogy nem tudtam enni a stressztől, ez anyukám halála előtt pár nappal volt, mikor kórházba került.
A másik, ezt levezettem másik kérdésnél, hogy mivel egyedül élek, nincs autóm, és ritkábban járok boltba, nem tudok junk food-ot venni, nem tudom elcipelni. Úgyhogy felesleges kaja helyett, most csak rengeteg normális ételt vettem.
Én inkább fogytam.
Most, hogy itthonról tanulok jobban be tudom osztani az időmet, ezáltal több szabadidőm van és többet tudok itthon tornázni.
Mivel nem a menzás ételt meg az útközben vett péksütit eszem, egészségesebben és kevesebbet eszem.
Úgyhogy csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!